HAUS architecten

HAUS architecten

Na dertien jaar voor gevestigde architectenbureaus te hebben gewerkt richt Jeroen Verscuren in 2012 HAUS Architecten op.

 

HAUS is actief in zowel de private als publieke sector en heeft een expertise opgebouwd in woon-, werk- en zorgprojecten. HAUS werkt samen met vertrouwde en per project gekozen partners. Op deze manier kan op elk domein en schaal een antwoord worden geboden op diverse vraagstellingen: van de vormgeving van interieurdetails over de ontwikkeling van concepten tot stedenbouwkundige ontwerpen en technische vraagstukken.

TA Vector HAUS

 

Vector architecten en HAUS architecten worden geleid door respectievelijk Bruno Vereecke en Jeroen Verscuren. Beiden zijn ingenieur-architecten en delen een professioneel verleden. Jarenlang waren ze collega’s bij OSAR architecten, waar ze als projectarchitecten diverse grote projecten leidden.

 

Sinds 2014 delen VECTOR en HAUS een kantoorruimte in de “Mostaardfabriek” in de Everaertsstraat in Antwerpen en werken ze intensief samen voor verschillende projecten. Deze nieuwe samenwerking bouwt voort op wat er al was, namelijk de competenties die ze elk hebben opgebouwd in verschillende sectoren.

 

Om deze inmiddels structurele samenwerking te consolideren werd in 2016  de maatschap TA Vector HAUS opgericht.

powered by HAUS architecten © 2016